Mamaison Residence Sulekova Bratislava⭐️⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
05/01/2024 01:00
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Mamaison Residence Sulekova Bratislava
Датум на поаѓање
05/01/2024 01:00
Држава:
Словачка
Град / Место:
Братислава
Сместување:
Mamaison Residence Sulekova Bratislava
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
05/01/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 296€

Инфо Mamaison Residence Sulekova Bratislava

Кога ќе одберете Mamaison Residence Sulekova Bratislava, ќе се во благопридвидна локација во Старе Место квартот. Близината на многубројни барови, ресторани, продавници, атракции и паркови, заедно со апартманите кои се истичат со своите живи бои, се само некои од причините кои го прават престојот во центарот на Братислава вреден. Mamaison Residence Sulekova Bratislava е дел од Mamaison Hotels & Residences. Тие припаѓаат на CPI Hotels од 2014 година и гостопримствуваат во 28 хотели во 5 различни земји. Како и сите хотели на Mamaison, Mamaison Residence Sulekova Bratislava нуди услуга на прв класа. Директно во срцето на Братислава!

https://www.google.com/maps/place/Mamaison+Residence+Sulekova+Bratislava/@48.1495178,17.0950078,17z/data=!3m1!4b1!4m10!3m9!1s0x476c895930c0d783:0xe8f75770bb8dbac4!5m3!1s2024-01-04!4m1!1i2!8m2!3d48.1495142!4d17.0975827!16s%2Fg%2F1tdk3zlc?entry=ttu

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Држава:
Словачка
Град / Место:
Братислава
Сместување:
Mamaison Residence Sulekova Bratislava
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
05/01/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 296€
Offer ID #25497

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.