Marmara Hotel Budapest⭐️⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
01/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Marmara Hotel Budapest
Датум на поаѓање
01/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Унгарија
Град / Место:
Будимпешта
Сместување:
Marmara Hotel Budapest
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 246€

Инфо Marmara Hotel Budapest

Сместен во срцето на градот, токму до Нагикьорют (Големиот булевар), овој хотел е одличен избор за сите посетители на Будимпешта. Во краток пешачки оддалеченост, гостите можат да го посетат големиот парламентски здание, да ја обиколат базиликата на свети Свети Стефан и да уживаат во одличниот поглед над градот и реката Дунав. Будимпештскиот аеродром се наоѓа на 22 км од имотот. Хотелот нуди 98 гостински соби во домашна атмосфера и опремени со стандардни практични удобности за пријатен престој. Ако патувате со кучиња, ве молиме забележете дека дополнителна такса од 15 евра по куче, по ноќ се применува. Забелешка: се дозволува максимум 1 куче со максимална тежина од 50 килограми.

https://www.google.com/maps/place/Marmara+Hotel+Budapest/@47.5106382,19.0507135,17z/data=!3m1!4b1!4m10!3m9!1s0x4741dc0dc4b6fb89:0xc6afe52fba3a9da3!5m3!1s2024-01-04!4m1!1i2!8m2!3d47.5106346!4d19.0532884!16s%2Fg%2F1v2pn_8_?entry=ttu

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Унгарија
Град / Место:
Будимпешта
Сместување:
Marmara Hotel Budapest
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 246€
Offer ID #26274

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.