Paradise Bay⭐️⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
17/12/2023 01:00
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Paradise Bay
Датум на поаѓање
17/12/2023 01:00
Држава:
Малта
Град / Место:
Мелиеха
Сместување:
Paradise Bay
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
17/12/2023 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 117€

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Малта
Град / Место:
Мелиеха
Сместување:
Paradise Bay
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
17/12/2023 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 117€
Offer ID #25784

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.