Pension Prague City⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
01/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Pension Prague City
Датум на поаѓање
01/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Чешка
Град / Место:
Прага
Сместување:
Pension Prague City
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 157€

Хотелот Pension Prague City нуди пријатен и прифатлив сместување во центарот на Прага, бидејќи фамозниот Вацлавски плоштад и Стариот градски плоштад може лесно да се стигне по 10 минути пеша. Без сомнение, ова е добар стартен пункт за истражување на Прага, што го овозможува на своите посетители да пристапат до најпознатите монументи и градби во Прага во само неколку минути. Сите сместувачки единици се соседски, но комфорни и вклучуваат голем број на корисни удобности за пријатен престој. Бесплатен безжичен интернет е на располагање, овозможувајќи на посетителите да останат информирани додека се оддалечени, а секој утро се сервира вкусен буфет за појадок на лице место за дополнителен комфор и удобност на гостите.

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Чешка
Град / Место:
Прага
Сместување:
Pension Prague City
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Тип на соба:
Double Room
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 157€
Offer ID #28378

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.