Porta Fira⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ноќевање со појадок
4 дена / 3 ноќи
01/04/2024 01:00
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Ноќевање со појадок
Сместување
Porta Fira
Датум на поаѓање
01/04/2024 01:00
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Барселона
Сместување:
Porta Fira
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 512€

Современиот хотел се наоѓа во Хоспиталет, една од најзагрозните барселонски области за бизнис развој. Се наоѓа точно против меѓународниот панаер во Барселона, оваа атрактивна недвижнини исто така нуди лесен пристап до центарот на градот и меѓународниот аеродром Ел Прат. Уникатниот дизајн на хотелот е креација на славниот јапонски архитект Тојо Хито, и е поставен да стане интегрален дел од барселонскиот силует. Овој внушителен хотел нуди извонредна услуга и е идеален за сите видови посетители, вклучувајќи ги и поединечните бизнис патници, одморниците кои патуваат на кратки одмори и делегатите на конгресите. Изолирани и внимателно опремени соби гарантираат домашна атмосфера и добра ноќ. Гостите може да вечераат со избор на меѓународна кујна во чаровниот ресторан во хотелот, да се напијат во добредојдениот бар и да вежбаат во фитнес центарот на објектот. Има впечатливи капацитети за средување на средби и во случај на сомнеж или прашање, патниците може да се обратат на професионалниот рецепциски деск 24 часа. Хотелот се наоѓа само неколку минути од метростаницата Европа-Фира (L9, портокалова линија), која директно се поврзува со аеродромот и центарот на градот. Ако доаѓате со автомобил, оддалеченоста до аеродромот е само 10 минути. И ако сакате да одите на шопинг, Гран Виа 2 Шопинг центарот е само 150 метри од хотелот.

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Барселона
Сместување:
Porta Fira
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 512€
Offer ID #26663

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.