Privilege Suites by Central Park ⭐️⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
05/12/2023 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Privilege Suites by Central Park
Датум на поаѓање
05/12/2023 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Србија
Град / Место:
Белград
Сместување:
Privilege Suites by Central Park
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
05/12/2023 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 223€

Инфо за Privilege Suites by Central Park

Овој удобен хотел се наоѓа во епицентарот на најпознатата и најпопуларна улица во Белград, улица Кнез Михаилова. Посетителите ќе уживаат во мирен и спокоен престој во Privilege Suites by Central Park, бидејќи токму беше реновиран. Рецепцијата работи 24/7 и ќе биде среќна да ве посрдачно дочека. Кучињата не се дозволени на просторите.

https://www.google.com/maps/place/Privilege+Suites/@44.8172686,20.4561407,17z/data=!3m1!4b1!4m10!3m9!1s0x475a7ab31c48d48b:0x2121659999b5bd6a!5m3!1s2024-01-04!4m1!1i2!8m2!3d44.8172648!4d20.4587156!16s%2Fg%2F11c5bv02_1?entry=ttu

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Србија
Град / Место:
Белград
Сместување:
Privilege Suites by Central Park
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
05/12/2023 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 223€
Offer ID #26037

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.