Puerto Azul⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
03/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Puerto Azul
Датум на поаѓање
03/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Тенерифе
Сместување:
Puerto Azul
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
03/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 209€

Иконичен хотел во Пуерто де ла Круз, потполно нов. Вклучува 29 соби, 100% реновирани за максимално искористување на светлината и комфорот. Покрај тоа, има слатка внатрешна тераса со многу зелени вертикални градини. Повеќе од тоа, јубилејот на ова место е терасата на кровот, со погледи од 360 степени и неверојатен џакузи. Се наоѓа во срцето на колонијалниот дел, на помалку од 3 минути пешачење до Плаза дел Чарко, на 10 минути пешачење до Плажа Жардин, на 5 минути пешачење до Лежерните/Плажа Мартіанес или на 5 минути пешачење до централната автобуска станица. Не можете да го пропустите 🙂

 

Линк од хотелот

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Затворен и отворен базен
Одлична услуга и храна
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Тенерифе
Сместување:
Puerto Azul
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
03/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 209€
Offer ID #27757

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.