RIU Festival⭐️⭐️⭐️⭐️

Појадок и вечера
4 дена / 3 ноќи
05/05/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Појадок и вечера
Сместување
RIU Festival
Датум на поаѓање
05/05/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Палма де Мајорка
Сместување:
RIU Festival
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
05/05/2024 01:00
Тип на оброк:
Појадок и вечера
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 450€

Наоѓање на 300 м од Playa de Palma, Hotel Riu Festival беше реновиран недавно за да ви нуди најдобри удобности за време на вашиот престој кај нас. Овој хотел во Playa de Palma, Мајорка, располага со просторни објекти каде ќе уживате во бесплатен WiFi, одлична кулинарска понуда, најдобрата забава и ексклузивните услуги на RIU Hotels & Resorts. Хотелот Riu Festival располага со повеќе од 200 соби опремени со сè што ви е потребно за максимална комодитет. Сите соби располагаат со клима уред, греење, минибар, сателитска ТВ и балкон, меѓу другите удобности. Во објектите на овој хотел во Playa de Palma, ќе пронајдете голем надворешен базен каде што можете да се опуштите на лежалки на зоната за сонцење. Покрај тоа, ќе можете да уживате во најдобрите закуски и закуски во барот во зоната на базенот. Во хотелот Riu Festival, ќе најдете најдобра забава благодарение на настапите и живата музика. Ако сте љубители на фитнесот, околу хотелот, ќе можете да вежбате спортови како тенис, јахање на коњи, голф и разни акватички спортови во летниот период. Гастрономската понуда на хотелот Riu Festival се истакнува по својата разновидност. Во неговиот главен ресторан, ќе уживате во најдобрите закуски од буфет; станиците за приготвување на јадење ќе ве осликат, и ќе можете да се воздивнете со најдобрите вегетаријански јадења.

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Затворен и отворен базен
Одлична услуга и храна
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Палма де Мајорка
Сместување:
RIU Festival
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
05/05/2024 01:00
Тип на оброк:
Појадок и вечера
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 450€
Offer ID #27538

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.