Rove At The Park⭐️⭐️⭐️

Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Rove At The Park
Датум на поаѓање
08/01/2024 09:30
Превоз
Авион
Држава:
Обединети Арапски Емирати
Град / Место:
Дубаи
Сместување:
Rove At The Park
Трансфер:
Се доплаќа ( повеќе инфо во опис )
Превоз:
Авион
Датум на поаѓање:
08/01/2024 09:30
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 1.420€

Дубаи

Дубаи е најголемиот град во Обединетите Арапски Емирати и една од најпосетуваните дестинации во светот. Сместен во прегратките на Пресијскиот залив, за само неколку години, Дубаи стана синоним за луксузно живеење, како и меѓународна бизнис дестинација и привлечна туристичка дестинација со. прекрасни плажи, луксузни хотели, импресивни градбу како Бурџ Ал Араб, Бурџ Калифа, Островите Палма и многу други, кои ќе ви го одземат здивот и ќе го направат незаборавно патувањето до Дубаи.

https://www.google.com/maps/place/Rove+At+The+Park/@24.9105722,55.0112796,17z/data=!3m1!4b1!4m10!3m9!1s0x3e5f0efad57b99f5:0xd33e77ca4ea3ee54!5m3!1s2024-01-04!4m1!1i2!8m2!3d24.9105674!4d55.0138545!16s%2Fg%2F11gf9fnr0l?entry=ttu

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Затворен и отворен базен
Одлична услуга и храна
Држава:
Обединети Арапски Емирати
Град / Место:
Дубаи
Сместување:
Rove At The Park
Трансфер:
Се доплаќа ( повеќе инфо во опис )
Превоз:
Авион
Датум на поаѓање:
08/01/2024 09:30
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 1.420€
Offer ID #24589

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.