Rox Cappadocia ⭐⭐⭐⭐

Времетраење
7
Тип на оброк
Ноќевање со појадок
Сместување
Rox Cappadocia
Датум на поаѓање
11/12/2023 09:30
Превоз
Авион
Држава:
Турција
Град / Место:
Кападокија
Сместување:
Rox Cappadocia
Превоз:
Авион
Времетраење:
7
Датум на поаѓање:
11/12/2023 09:30
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 1.311€

Прекрасен хотел изграден во стара “Грчка” куќа и изграден со користење на локалниот характеристичен камен со интериори украсени со шарени мебел и артефакти од регионот. Сместен во близина на Учисар Кралски замок во спектакуларниот регион на Кападокија, гостите можат да уживаат во прекрасни погледи низ долината од атрактивната кровна тераса на хотелот. Хотелот исто така има издлабени аркеи, ниши и дворови со изработен камен стонски релјефи, обезбедувајќи затворени агли каде што е идеално за опуштање со книга или тиха освежба. Центарот на Учисар е на краток пешачки оддалеченост, приближно 250 метри, каде што има неколку продавници и кафе-барови, како и врски со јавни превозни средства.

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на ТРАВЕЛ ХАБ ДОО и Целестијал.
Бесплатно Wi-Fi
Одлична услуга и храна
Држава:
Турција
Град / Место:
Кападокија
Сместување:
Rox Cappadocia
Превоз:
Авион
Времетраење:
7
Датум на поаѓање:
11/12/2023 09:30
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 1.311€
Offer ID #25192

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.