Royal Park Boutique Hotel⭐️⭐️⭐️⭐️

Ноќевање со појадок
4 дена / 3 ноќи
01/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Ноќевање со појадок
Сместување
Royal Park Boutique Hotel
Датум на поаѓање
01/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Унгарија
Град / Место:
Будимпешта
Сместување:
Royal Park Boutique Hotel
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 253€

Инфо за Royal Park Boutique Hotel

Лоциран во 07. Ержебетварош, Royal Park Boutique Hotel е совршена точка за почеток за истражување на Будимпешта. Хотелот нуди висок степен на услуги и удобности за задоволување на индивидуалните потреби на сите патници. Содржини како бесплатен Wi-Fi во сите соби, дневно чистење, 24-часовна рецепција, содржини за лица со посебни потреби и Wi-Fi во јавниот простор се лесно достапни за ваше уживање. Секоја соба е елегантно наместена и опремена со корисни удобности. Опоравете се по целодневно разгледување во комфорот на вашата соба или искористете ги рекреативните содржини на хотелот, вклучувајќи масажа и градина. Независно од причините за вашето посетување на Будимпешта, Royal Park Boutique Hotel ќе вве направи да се чувствувате како дома.

https://www.google.com/maps/place/Royal+Park+Boutique+Hotel/@48.7971346,4.1703427,6z/data=!4m14!1m2!2m1!1sDowntowRoyal+Park+Boutique+Hoteln!3m10!1s0x4741dc6282b0d0f9:0x517c8e2c1d5fbf9!5m3!1s2024-01-04!4m1!1i2!8m2!3d47.5018272!4d19.0827255!15sCiFEb3dudG93Um95YWwgUGFyayBCb3V0aXF1ZSBIb3RlbG5aIyIhZG93bnRvd3JveWFsIHBhcmsgYm91dGlxdWUgaG90ZWxukgEFaG90ZWzgAQA!16s%2Fg%2F1vqtfkv0?entry=ttu

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Унгарија
Град / Место:
Будимпешта
Сместување:
Royal Park Boutique Hotel
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 253€
Offer ID #26337

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.