Ryans Marina⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
15/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Ryans Marina
Датум на поаѓање
15/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Ибица
Сместување:
Ryans Marina
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
15/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 266€

Ryans La Marina е новоотворен хотел во пристаништето на Ибиза, сместен на побрег на морето со великолепен поглед кон пристаништето и морето. Изворно изграден во 1862 година, тој нуди модерен бутиковски стил во прекрасниот и живописен кварт на пристаништето, најживописниот дел на Ибиза. Ryans La Marina се преселува во околината, состои од 3 згради, локални една до друга. Хотелот беше делумно реновиран во 2015 година, со задржување на исторскиот фасад. Забележете дека сосема реновираниот дел од зградата е обележан како “Премиум” соби при резервирање. Сите соби се опремени со клима, греење, приватно купатило, ТВ и бесплатна WiFi интернет конекција. Некои соби нудат поглед на морето. Благодарение на неговата предностна локација во центарот на Ибиза, Ryans La Marina е добро поврзан со сите видови на превоз или пешачки.

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Ибица
Сместување:
Ryans Marina
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
15/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 266€
Offer ID #26942

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.