Sakli Konak Cappadocia ⭐️⭐️⭐️⭐️

Тип на оброк
Ноќевање со појадок
Сместување
Sakli Konak Cappadocia
Датум на поаѓање
11/12/2023 09:30
Превоз
Авион
Држава:
Турција
Град / Место:
Кападокија
Сместување:
Sakli Konak Cappadocia
Превоз:
Авион
Датум на поаѓање:
11/12/2023 09:30
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 1.289€

Кападокија

Ако постои бајка за магична земја од глина,веројатно ќе изгледа како Кападокија.Регионот е во централна Турција и е познат по уникатни карпести форми во кои древните народи ги направиле своите домови и светилиштa. Вулканските ерупции и ерозијата, десеттици милиони години ги создавале овие пејасажи, кои изгледаат како природата да си поиграла со магично стапче!

Инфо Sakli Konak Cappadocia

This charming hotel is located in Uchisar. The hotel is located close to the castle, offering visitors the prime setting from which to explore and experience the wonders of the Cappadocian region. Stunning attractions and many local amenities can be found nearby. Links to the public transport network are situated close to the hotel. This superb boutique hotel is furnished with local artefacts and built local stone. The hotel comprises elegantly-styled guest rooms, exuding classical charm. The hotel features stone archways, a small garden and a rooftop terrace, enjoying an air of peace and serenity. Guests can dine in style in the elegant surroundings of the restaurant.

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Наша препорака
Одлична услуга и храна
Држава:
Турција
Град / Место:
Кападокија
Сместување:
Sakli Konak Cappadocia
Превоз:
Авион
Датум на поаѓање:
11/12/2023 09:30
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 1.289€
Offer ID #24167

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.