Six Inn Hotel⭐️⭐️⭐️

Ноќевање со појадок
4 дена / 3 ноќи
01/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Ноќевање со појадок
Сместување
Six Inn Hotel
Датум на поаѓање
01/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Унгарија
Град / Место:
Будимпешта
Сместување:
Six Inn Hotel
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 717€

Инфо за хотелот Six Inn

Овој хотел се наоѓа во срцето на Будимпешта, само неколку минути пешки од Андраши булевар и Октогон. Тој е лесно достапен до низа атракции во градот, со само 5 минути пешки до најблиската автобуска и метростанција. Будимпешт Аеродром се наоѓа на 20 км од имотот. Овој хотел нуди 48 стилски дизајнирани соби во удобна атмосфера. Сите соби се опремени со минибар, LED ТВ, фен за коса, клима и антиалергиска постелнина. Некои соби располагаат со тераса или балкон со маса и столи за градина. Хотелот нуди богат буфетски појадок, вклучувајќи угаснати, интернационални и италијански деликатеси. Во пролет и лето, гостите можат да уживаат во прекрасната атмосфера на внатрешниот двор. NTAK: SZ19000119

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Унгарија
Град / Место:
Будимпешта
Сместување:
Six Inn Hotel
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 717€
Offer ID #26363

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.