Skyview Hotel⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
03/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Skyview Hotel
Датум на поаѓање
03/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Тенерифе
Сместување:
Skyview Hotel
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
03/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 173€

Овој апартмански комплекс на плажа ужива во восхитителна локација во срцето на туристичкиот дел на Пуерто де ла Круз. Хотелот е само на 10 минути пешачење од животописниот градски центар, каде гостите ќе најдат голем број ресторани, барови, кафули и продавници. Прекрасната плажа Плаја Жардин е на пешачка оддалеченост од хотелот, додека аеродромот е на околу 25 минути возење. Гостите ќе уживаат во времето поминато на барањето крај барот. Гостинските соби се весело дизајнирани, обезбедувајќи им на гостите утока на мир и спокој во кој може да се релаксираат и одмараат на крајот на денот.

 

Линк од хотелот

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Затворен и отворен базен
Одлична услуга и храна
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Тенерифе
Сместување:
Skyview Hotel
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
03/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 173€
Offer ID #27786

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.