Sonne⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
07/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Sonne
Датум на поаѓање
07/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Швајцарија
Град / Место:
Цирих
Сместување:
Sonne
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
07/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 817€

Романтичниот Сонне Хотел Се наоѓа на уникатна локација директно крај Езерото Цирих, само 12 минути од центарот на градот Цирих и лесно достапно во рок од 30 минути од аеродромот. Повеќето индивидуално дизајнирани соби нудат фантастичен поглед кон езерото. Хотелот располага со оригинални слики и скулптури од светски познати уметници, како што се Енди Ворхол, Жулијан Шнелбел и други.

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Швајцарија
Град / Место:
Цирих
Сместување:
Sonne
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Тип на соба:
Double Room
Датум на поаѓање:
07/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 817€
Offer ID #29254

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.