ST Blubay Apartments ⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
01/12/2023 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
ST Blubay Apartments
Датум на поаѓање
01/12/2023 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Малта
Град / Место:
Гзира
Сместување:
ST Blubay Apartments
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/12/2023 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 97€

Инфо за Blubay Apartments by ST Hotels

Со престој во Blubay Apartments by ST Hotels во Гзира, ќе бидете во рок од 10 минути од Triq Manwel Dimech и Bisazza Street. Овој апартхотел е на 5.9 км од Malta Experience и 2.6 км од Sliema Promenade.

Уживајте во рекреативните содржини како надворешен базен или погледнете го пејзажот од кровна тераса. Дополнителни содржини во овој средоземен апартхотел вклучуваат бесплатен пристап до интернет, помош при организација на туристички обиласци и простор за рецепција. Направете си удобно во една од 157-те гостински соби кои располагаат со микробранова и телевизори со рамен екран. Бесплатниот безжичен интернет ви овозможува да останете поврзани, а со сателитска телевизија имате избор од развлекувања. Во купатилата има кади или туширања, бесплатни тоалетни принадлежности и сешоари. Поврзете се со сефови за лаптопи и писловна маса, а домашниот персонал го осигурува чистењето еднаш неделно. Во Blubay Apartments by ST Hotels, уживајте во задоволителен оброк во ресторанот. Буфетскиот појадок е достапен секој ден од 7:00 часот до 10:00 часот за доплата. 

Имањето ги вклучува следниве удобности: рецепција отворена 24 часа, многујазичен персонал и чување на багаж. Планирате настан во Гзира? Овој апартхотел располага со соби со површина од 84 м2, вклучувајќи конференциски простор. Дополнителни услуги за превоз од/до аеродром се достапни за доплата (достапни 24 часа), и има ограничен паркинг на местоположбата. Одалечености се прикажани до најблизата 0.1 мила и километар, вклучувајќи Triq Manwel Dimech – 0.6 км/0.4 мили, Bisazza Street – 0.8 км/0.5 мили, Stella Maris Church – 1 км/0.6 мили, Tower Road – 1.2 км/0.8 мили, Point Shopping Mall – 1.2 км/0.8 мили, Balluta Square – 1.4 км/0.9 мили, Saint Julian’s Bay – 1.5 км/0.9 мили, Exiles Beach – 1.6 км/1 мили, St Julian’s Tower & Il-Fortiżża – 1.6 км/1 мили, Tigne Fort – 1.6 км/1 мили, Sliema Promenade – 1.6 км/1 мили, Balluta Bay – 1.7 км/1 мили, Fort Manoel – 1.7 км/1 мили, Sliema Ferry – 1.7 км/1.1 мили, University of Malta – 1.8 км/1.1 мили. Најблискиот главен аеродром е Malta Intl. – 9.7 км/6 мили.

https://www.google.com/maps/search/by+ST+Hotels/@35.9067011,14.4941193,18.75z/data=!4m4!2m3!5m2!5m1!1s2024-01-04?entry=ttu

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Малта
Град / Место:
Гзира
Сместување:
ST Blubay Apartments
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
01/12/2023 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 97€
Offer ID #25839

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.