St-Gervais⭐️⭐️

Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
St-Gervais
Превоз
Без превоз
Држава:
Швајцарија
Град / Место:
Женева
Сместување:
St-Gervais
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 379€

Сместен во срцето на Женева, овој очарувачки хотел е близу до главната железничка станица, врски со јавниот транспорт и купувачкиот дел. Прекрасното Женевско езеро е во близина на објектот, а меѓународните организации, изложбениот центар Палекспо и Женевскиот меѓународен аеродром се само на 15 минути оддалеченост. Во резиденцијата, гостите ќе можат да уживаат во предностиот на бесплатната безжична интернет конекција. Секоја соба е украсена со вкус и стилски наместена. Располагаат со сателитска/кабловска телевизија и радио за забава во собата. Ве молиме, забележете дека рецепцијата е отворена од 8 часот сутринава до 15 часот попладне. За покасен пристигнување, ве молиме информирајте го хотелот. Ве молиме, забележете дека сите наши соби имаат умивалник (туш и тоалет надвор од собата), споделени со 3 соби.

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Швајцарија
Град / Место:
Женева
Сместување:
St-Gervais
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 379€
Offer ID #29520

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.