Swiss Wine by Fassbind⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
19/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Swiss Wine by Fassbind
Датум на поаѓање
19/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Швајцарија
Град / Место:
Лозана
Сместување:
Swiss Wine by Fassbind
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
19/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 407€
Овој популарен хотел нуди совршен престој како за бизнис и патници во слободно време. Хотелот обезбедува услуга за преземање на клучеви.
 

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Швајцарија
Град / Место:
Лозана
Сместување:
Swiss Wine by Fassbind
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
19/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 407€
Offer ID #29470

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.