The Blue Apartments⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
12/05/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
The Blue Apartments
Датум на поаѓање
12/05/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Ибица
Сместување:
The Blue Apartments
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
12/05/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 173€

На долниот дел на “Paseo de las Fuentes” во Сан Антонио, The Blue Apartments нудат студиа и апартмани на совршена локација пред марината. Уживајте во уникатен одмор со најголема комодитет во вашиот сопствен апартман. Рецепцијата за проверка и подигање на клучот се наоѓа во The Red Hotel, точно пред апартманите.

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Ибица
Сместување:
The Blue Apartments
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
12/05/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 173€
Offer ID #26946

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.