The Canvas Hotel Dubai MGallery By Sofitel⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Без појадок
7 дена / 6 ноќи
11/12/2023 09:30
Авион
Времетраење
7 дена / 6 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
The Canvas Hotel Dubai MGallery By Sofitel⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Датум на поаѓање
11/12/2023 09:30
Превоз
Авион
Држава:
Обединети Арапски Емирати
Град / Место:
Дубаи
Сместување:
The Canvas Hotel Dubai MGallery By Sofitel⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Трансфер:
Се доплаќа ( повеќе инфо во опис )
Превоз:
Авион
Времетраење:
7 дена / 6 ноќи
Датум на поаѓање:
11/12/2023 09:30
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 2.043€

Дубаи

Дубаи е најголемиот град во Обединетите Арапски Емирати и една од најпосетуваните дестинации во светот. Сместен во прегратките на Пресијскиот залив, за само неколку години, Дубаи стана синоним за луксузно живеење, како и меѓународна бизнис дестинација и привлечна туристичка дестинација со. прекрасни плажи, луксузни хотели, импресивни градбу како Бурџ Ал Араб, Бурџ Калифа, Островите Палма и многу други, кои ќе ви го одземат здивот и ќе го направат незаборавно патувањето до Дубаи.

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Затворен и отворен базен
Одлична услуга и храна
Држава:
Обединети Арапски Емирати
Град / Место:
Дубаи
Сместување:
The Canvas Hotel Dubai MGallery By Sofitel⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Трансфер:
Се доплаќа ( повеќе инфо во опис )
Превоз:
Авион
Времетраење:
7 дена / 6 ноќи
Датум на поаѓање:
11/12/2023 09:30
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 2.043€
Offer ID #24075

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.