The King Charles Hotel⭐️⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
22/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
The King Charles Hotel
Датум на поаѓање
22/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Чешка
Град / Место:
Прага
Сместување:
The King Charles Hotel
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
22/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 220€

The King Charles Hotel – Romantic Hotel Prague се наоѓа точно на крајот на чувената улица Нерудова, меѓу Пражкиот Замок и Манастирот Страхов. Овој хотел, со романтичен интериор и зграда која потекнува од 17-тиот век, е еден од највосхитителните хотели во Прага. Hotel U Krale Karla без сомнение нуди едни од најпросторни хотелски соби во Прага, каде секоја соба има сосема уникатен дизајн. Ова значи дека повеќе од 30% од нашите клиенти се враќаат редовно. За нив, секој пат означува малку различна соба во хотелот, што за нив претставува ново искуство во Прага. Hotel U Krale Karla нуди сместување во 19 хотелски соби со вкупен капацитет од 38 кревети. Hotel U Krále Karla се истакнува не само како хотел близу до Пражкиот Замок со својата голема историска вредност, туку и со својата локација. Хотелот се наоѓа на крстежот на една од чувените стари улици близу до Пражкиот Замок “Nerudova”, Стариот Замок на Прага и улицата “Uvoz” каде се наоѓа главниот влез во хотелот. Само неколку чекори од главната капија на Пражкиот Замок и првиот дворец. Во суштина, тоа е еден од најинтересните хотели на Пражкиот Замок и самиот Прага, бидејќи се состои од 2 древни градски куќи, разделени со мала дворна просторија која сега служи како потполно уникатен стеарец. Благодарение на ова, овој хотел на Пражкиот Замок успеал да смести приватен лифт, кој ви овозможува лесно пристап до секој од 4-те катови на хотелот.

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Чешка
Град / Место:
Прага
Сместување:
The King Charles Hotel
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Тип на соба:
Double Room
Датум на поаѓање:
22/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 220€
Offer ID #28212

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.