The Manor Amsterdam⭐️⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
23/06/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
The Manor Amsterdam
Датум на поаѓање
23/06/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Холандија
Град / Место:
Амстердам
Сместување:
The Manor Amsterdam
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
23/06/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 519€

Најубавиот хотел во источниот дел на Амстердам, така е познат The Manor. Таму каде што The Manor порано исполнуваше улога како гражданска болница и окружен офис, денес се познат како целосен сервисен урбан бутик хотел. Овој хотел се наоѓа на удобна локација во близина на Оостерпарк и само неколку минути од срцето на Амстердам. Јавниот превоз е достапен одмалку пред хотелот. Гостите ќе најдат продавници, музеи и ноќен живот веднаш во близина. Содржините вклучуваат лоби со рецепција отворена 24 часа, сеф за хотел, лифт, киоск за новини, конференциски содржини, Wi-Fi, услуги за соби и пералница, како и услуга за изнајмување на велосипеди и автомобили.

Линк до сместувањето

 

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Холандија
Град / Место:
Амстердам
Сместување:
The Manor Amsterdam
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Тип на соба:
Double Room
Датум на поаѓање:
23/06/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 519€
Offer ID #28038

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.