The Phoenicia⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
27/11/2023 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
The Phoenicia
Датум на поаѓање
27/11/2023 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Малта
Град / Место:
Флориана
Сместување:
The Phoenicia
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
27/11/2023 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 760€

Инфо за The Phoenicia

The Phoenicia, првиот луксузен хотел во Малта, се наоѓа на 7.5 акри зрели градини на влезот во Валета, столницата на островот. Од својата издигната позиција со преглед на пристаништето, Средоземното Море и историскиот град кој потекнува од 1566 година, хотелот е на пешачка оддалеченост од шопинг и бизнис областите на островот, како и од живите ресторани и кафули на брегот. Впечатливата зграда на Парламентот, дизајнирана од страна на Ренцо Пијано, се наоѓа спроти хотелот низ “портите” на градот. Архитектурната убавина на The Phoenicia се класифицира како една од забележителностите на Малта, заедно со други историски згради како што се Светиот Јован Ко-Катедрала, Палата на Великите Мајстори и Auberge de Castille. Неговиот типичен малтешки стил е впечатлива контраст на барокните и масивни бастионски зидови што го опкружуваат Валета. Гостиските соби на хотелот имаат традиционални малтешки подови со плочки и големи двоен стаклен прозорци, а двата ресторани на хотелот сервираат вкусна средоземна кухиња во романтична и стилска атмосфера. Гостите можат да уживаат во пијачкиот бар или во елегантниот лежерен салон со жива музика, и да се опуштат со книга во мирните градини или на впечатливата тераса крај отпорните бастиони на Валета и со спектакуларен поглед на пристаништето.

https://www.google.com/maps/place/The+Phoenicia+Malta/@35.8955578,14.5044624,17z/data=!3m1!4b1!4m10!3m9!1s0x130e452b9c8aec39:0xf0b492840855782e!5m3!1s2024-01-04!4m1!1i2!8m2!3d35.8955535!4d14.5070373!16s%2Fg%2F11bx1bvy6c?entry=ttu

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Малта
Град / Место:
Флориана
Сместување:
The Phoenicia
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
27/11/2023 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 760€
Offer ID #25872

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.