The Züri by Fassbind⭐️⭐️⭐️⭐️

Без појадок
4 дена / 3 ноќи
06/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
The Züri by Fassbind
Датум на поаѓање
06/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Швајцарија
Град / Место:
Цирих
Сместување:
The Züri by Fassbind
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
06/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 392€

Зури од Фасбинд**** се отвори во 2017 година со своите 167 современи соби. Дизајнирани од ѕвездните архитекти Гигон и Гаер, собите се опремени со клима-уред, минибар, сеф, фасилитети за кафе и чај, пегла и даска за пеглање, рамен телевизор, сешоар и мали додатоци. Безжичниот интернет е достапен бесплатно во целиот хотел. Во лобито има бизнис агол со принтер. Собите се дизајнирани со големи звучноизолирани прозорци за многу дневна светлина и мирен сон. Современите кревети обезбедуваат одличен сон, а работната маса ви нуди доволно простор за работа. Фитнес-салата и сауната може да се користат бесплатно за време на работното време. Паркингот во подземната гаража е на располагање за клиентите. На плоштадот Ешер Вис (50 метри од хотелот) можете да стигнете до секој дел на Цирих во неколку минути. Од Железничка станица Хардбрюке, стигате до аеродромот за 10 минути и до главната железничка станица на Цирих за само една станица. Магистралата за градот Цирих ќе ја достигнете на 2 километри за да стигнете до вашиот предферен дестинација. Сместен во модерниот дел на Цирих, хотелот е на најдобра локација за истражување на Цирих и неговиот ноќен живот. Рецепцијата е на ваша располагање 24 часа.

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Швајцарија
Град / Место:
Цирих
Сместување:
The Züri by Fassbind
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
06/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 392€
Offer ID #29492

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.