Three Crowns Hotel⭐️⭐️⭐️⭐️

Ноќевање со појадок
4 дена / 3 ноќи
21/04/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Ноќевање со појадок
Сместување
Three Crowns Hotel
Датум на поаѓање
21/04/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Чешка
Град / Место:
Прага
Сместување:
Three Crowns Hotel
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
21/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 212€

Овој хотел ужива во мирна локација во Прага. Хотелот се наоѓа на кратка оддалеченост од културниот центар на градот. Гостите ќе се најдат на лесен пристап до многу атракции во градот. Стариот град и Вацлавскиот трг се наоѓаат на само 20 минути пешачење од хотелот. Многу можностите за шопинг, ресторани и забавни содржини се наоѓаат на кратка оддалеченост. Хотелот располага со чаровен архитектонски дизајн. Собите за гости се прекрасно уредени и се опремени со модерни удобности. Гостите се поканети да уживаат во вкусен појадок секое утро во салонот за јадење, за одличен почеток на денот.

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Чешка
Град / Место:
Прага
Сместување:
Three Crowns Hotel
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Тип на соба:
Double Room
Датум на поаѓање:
21/04/2024 01:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 212€
Offer ID #28231

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.