Ushuaïa Ibiza Beach Hotel⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ноќевање со појадок
4 дена / 3 ноќи
07/05/2024 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Ноќевање со појадок
Сместување
Ushuaïa Ibiza Beach Hotel
Датум на поаѓање
07/05/2024 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Ибица
Сместување:
Ushuaïa Ibiza Beach Hotel
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
07/05/2024 01:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 1.126€

Ushuaïa Ibiza Beach Hotel е лоциран во привилегирана локација на Ибиза, исто така ви нуди широк спектар на содржини за пријатно престој. Во имотот ќе најдете бројни удобства, вклучувајќи бесплатен WiFi во сите соби, продавница за сувенири, услуга за продажба на карти, рецепција отворена 24 часа, WiFi во јавни простории. Удобни соби осигуруваат пријатен сон, а некои од собите располагаат со удобства како рамка за рамка за флат-екран телевизор, папучи, пристап до интернет – безжичен (бесплатен), вирувална када, клима уредување. За подобрување на престојот на гостите, објектот нуди рекреациона содржина како ветро-серфање, отворен и затворен базен, ронење, масажа. Пријатно осoblје, одлични содржини и близина до сите атракции на Ибиза се три големи причини да останете во Ushuaia Ibiza Beach Hotel.

Линк до сместувањето

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Затворен и отворен базен
Одлична услуга и храна
Држава:
Шпанија
Град / Место:
Ибица
Сместување:
Ushuaïa Ibiza Beach Hotel
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
07/05/2024 01:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 1.126€
Offer ID #26997

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.