Waterfront ⭐️⭐️⭐️⭐️

Ноќевање со појадок
4 дена / 3 ноќи
26/11/2023 01:00
Без превоз
Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Ноќевање со појадок
Сместување
Waterfront
Датум на поаѓање
26/11/2023 01:00
Превоз
Без превоз
Држава:
Малта
Град / Место:
Гзира
Сместување:
Waterfront
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
26/11/2023 01:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 242€

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Малта
Град / Место:
Гзира
Сместување:
Waterfront
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Датум на поаѓање:
26/11/2023 01:00
Тип на оброк:
Ноќевање со појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 242€
Offer ID #25886

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.