Welcome Inn Zürich-Flughafen⭐️⭐️⭐️

Времетраење
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк
Без појадок
Сместување
Welcome Inn Zürich-Flughafen
Превоз
Без превоз
Држава:
Швајцарија
Град / Место:
Цирих
Сместување:
Welcome Inn Zürich-Flughafen
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 320€
Овој хотел со 3 ѕвезди, кој го управува семејството, се наоѓа во центарот на Клотен и нуди 70 удобно опремени и светли соби. Со централна локација во близина на железничката станица во Клотен, центарот на Цирих и изложбениот центар се лесно и удобно достапни со јавниот превоз. Собите располагаат со работен стол, фасилитети за кафе/чај, рефрижератор, телевизор со рамен екран и сателитска телевизија, како и со тоалетна со сешоар и огледало за шминка. Многу продавници, барови и ресторани се на кратко оддалеченост. Паркингот е бесплатен за време на престојот во хотелот. Бесплатно користење на фитнес-салата на хотелот.
 

Важни информации

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО
Одлична услуга и храна
Држава:
Швајцарија
Град / Место:
Цирих
Сместување:
Welcome Inn Zürich-Flughafen
Превоз:
Без превоз
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Тип на оброк:
Без појадок
Тип на патување:
Забава
Цена:
од 320€
Offer ID #29531

Испрати порака

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.