Постави ја мојата моментална локација
Спореди
Повеќе филтри
246 Резултати
Сортирај по:
Објавено: Најново
Elika Cave Suites ⭐⭐⭐⭐
25
Elika Cave Suites ⭐⭐⭐⭐
од 1.089€
Наша препорака , Одлична услуга и храна ,
Кападокија
7
Авион
18/12/2023 09:30
Локација: Ortahisar, 50650 Ortahisar/Ürgüp/Nevşehir, Türkiye
од 1.089€
DoubleTree by Hilton Hotel Avanos - Cappadocia ⭐⭐⭐⭐⭐
21
DoubleTree by Hilton Hotel Avanos - Cappadocia ⭐⭐⭐⭐⭐
од 1.171€
Бесплатно Wi-Fi , Затворен и отворен базен , Лежалки и чадори бесплатно , Наша препорака , Одлична услуга и храна ,
Кападокија
7
Авион
11/12/2023 09:30
Локација: Avanos, Nevşehir, Türkiye
од 1.171€
Hotel Cave Konak ⭐⭐⭐
20
Hotel Cave Konak ⭐⭐⭐
од 1.020€
Наша препорака , Одлична услуга и храна ,
Кападокија
7
Авион
23/11/2023 01:00
Локација: Ürgüp, Nevşehir, Türkiye
од 1.020€
Dilek Kaya Hotel ⭐⭐⭐
24
Dilek Kaya Hotel ⭐⭐⭐
од 1.175€
Бесплатно Wi-Fi , Затворен и отворен базен , Наша препорака , Одлична услуга и храна ,
Кападокија
7
Авион
11/12/2023 09:30
Локација: Ortahisar, 50650 Ortahisar/Ürgüp/Nevşehir, Türkiye
од 1.175€
Cappadocia Estates ⭐⭐⭐⭐
24
Cappadocia Estates ⭐⭐⭐⭐
од 1.236€
Бесплатно Wi-Fi , Затворен и отворен базен , Наша препорака , Одлична услуга и храна ,
Кападокија
7
Авион
11/12/2023 09:30
Локација: Mustafapaşa, Ürgüp/Nevşehir, Türkiye
од 1.236€
Kale Konak Hotel ⭐⭐⭐⭐
13
Kale Konak Hotel ⭐⭐⭐⭐
од 1.236€
Наша препорака , Одлична услуга и храна ,
Кападокија
7
Авион
11/12/2023 09:30
Локација: Uçhisar, Tekelli, 50240 Uçhisar/Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye
од 1.236€
Ramada by Wyndham Cappadocia ⭐⭐⭐⭐⭐
22
Ramada by Wyndham Cappadocia ⭐⭐⭐⭐⭐
од 1.317€
Бесплатно Wi-Fi , Затворен и отворен базен , Лежалки и чадори бесплатно , Наша препорака , Одлична услуга и храна ,
Кападокија
7
Авион
11/12/2023 09:30
Локација: Ortahisar, 50650 Ortahisar/Ürgüp/Nevşehir, Türkiye
од 1.317€
Dere Suites Boutique ⭐⭐⭐⭐
10
Dere Suites Boutique ⭐⭐⭐⭐
од 1.324€
Бесплатно Wi-Fi , Наша препорака , Одлична услуга и храна ,
Кападокија
7
Авион
11/12/2023 09:30
Локација: Ürgüp, Nevşehir, Türkiye
од 1.324€
Exedra Cappadocia ⭐⭐⭐⭐
37
Exedra Cappadocia ⭐⭐⭐⭐
од 1.357€
Бесплатно Wi-Fi , Наша препорака , Одлична услуга и храна ,
Кападокија
7
Авион
11/12/2023 09:30
Локација: Ortahisar, 50650 Ortahisar/Ürgüp/Nevşehir, Türkiye
од 1.357€
Rox Cappadocia ⭐⭐⭐⭐
17
Rox Cappadocia ⭐⭐⭐⭐
од 1.311€
Бесплатно Wi-Fi , Одлична услуга и храна ,
Кападокија
7
Авион
11/12/2023 09:30
Локација: Uçhisar, Tekelli, 50240 Uçhisar/Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye
од 1.311€
Lugano Center GuestHouse⭐️⭐️
17
Lugano Center GuestHouse⭐️⭐️
од 292€
Одлична услуга и храна ,
Лугано
4 дена / 3 ноќи
Без превоз
02/04/2024 01:00
Локација: Lugano, Switzerland
од 292€
Welcome Inn Zürich-Flughafen⭐️⭐️⭐️
10
Welcome Inn Zürich-Flughafen⭐️⭐️⭐️
од 320€
Одлична услуга и храна ,
Цирих
4 дена / 3 ноќи
Без превоз
Локација: Zürich, Switzerland
од 320€
St-Gervais⭐️⭐️
15
St-Gervais⭐️⭐️
од 379€
Одлична услуга и храна ,
Женева
4 дена / 3 ноќи
Без превоз
Локација: Geneva, Switzerland
од 379€
Hotel Stockalperhof⭐️⭐️⭐️⭐️
11
Hotel Stockalperhof⭐️⭐️⭐️⭐️
од 381€
Одлична услуга и храна ,
Берн
4 дена / 3 ноќи
Без превоз
28/04/2024 01:00
Локација: Bern, Switzerland
од 381€
The Züri by Fassbind⭐️⭐️⭐️⭐️
21
The Züri by Fassbind⭐️⭐️⭐️⭐️
од 392€
Одлична услуга и храна ,
Цирих
4 дена / 3 ноќи
Без превоз
06/04/2024 01:00
Локација: Zürich, Switzerland
од 392€
Swiss Wine by Fassbind⭐️⭐️⭐️
19
Swiss Wine by Fassbind⭐️⭐️⭐️
од 407€
Одлична услуга и храна ,
Лозана
4 дена / 3 ноќи
Без превоз
19/04/2024 01:00
Локација: Lausanne, Switzerland
од 407€
Aquatis⭐️⭐️⭐️
17
Aquatis⭐️⭐️⭐️
од 415€
Одлична услуга и храна ,
Лозана
4 дена / 3 ноќи
Без превоз
19/04/2024 01:00
Локација: Lausanne, Switzerland
од 415€
Leonardo Boutique Hotel Rigihof Zurich⭐️⭐️⭐️⭐️
26
Leonardo Boutique Hotel Rigihof Zurich⭐️⭐️⭐️⭐️
од 425€
Одлична услуга и храна ,
Цирих
4 дена / 3 ноќи
Без превоз
06/04/2024 01:00
Локација: Zürich, Switzerland
од 425€
Agora Swiss Night⭐️⭐️⭐️⭐️
18
Agora Swiss Night⭐️⭐️⭐️⭐️
од 466€
Одлична услуга и храна ,
Лозана
4 дена / 3 ноќи
Без превоз
12/04/2024 01:00
Локација: Lausanne, Switzerland
од 466€
Delfino⭐️⭐️⭐️
17
Delfino⭐️⭐️⭐️
од 473€
Затворен и отворен базен , Одлична услуга и храна ,
Лугано
4 дена / 3 ноќи
Без превоз
07/04/2024 01:00
Локација: Lugano, Switzerland
од 473€

ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

ЕДБ: МК4057023565834

ЕМБС: 7680066

ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

Регистарски број : УП I -13 - 542

Copyright © 2023. All rights reserved.