Филтри

Резултати Избриши се

Држава

Држава

Град / Место

Град / Место
Постави ја мојата моментална локација

Број на ноќевања

Број на ноќевања
Избриши се
Повеќе филтри
Спореди
12 Резултати
Сортирај по:
Објавено: Најново
Xara Palace ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
21
Xara Palace ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
од 579€
Одлична услуга и храна ,
Мдина
4 дена / 3 ноќи
17/12/2023 01:00
Локација: Mdina, Malta
од 579€
Waterfront ⭐️⭐️⭐️⭐️
13
Waterfront ⭐️⭐️⭐️⭐️
од 242€
Одлична услуга и храна ,
Гзира
4 дена / 3 ноќи
Без превоз
26/11/2023 01:00
Локација: Bocci, Malta
од 242€
The Phoenicia⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
32
The Phoenicia⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
од 760€
Одлична услуга и храна ,
Флориана
4 дена / 3 ноќи
Без превоз
27/11/2023 01:00
Локација: Floriana, Malta
од 760€
ST Blubay Apartments ⭐️⭐️⭐️
6
ST Blubay Apartments ⭐️⭐️⭐️
од 97€
Одлична услуга и храна ,
Гзира
4 дена / 3 ноќи
Без превоз
01/12/2023 01:00
Локација: Gżira, Malta
од 97€
Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
28
Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
од 385€
Одлична услуга и храна ,
Мелиеха
4 дена / 3 ноќи
Без превоз
20/11/2023 01:00
Локација: Mdina, Malta
од 385€
Pergola Hotel & Spa⭐️⭐️⭐️⭐️
9
Pergola Hotel & Spa⭐️⭐️⭐️⭐️
од 94€
Одлична услуга и храна ,
Мелиеха
4 дена / 3 ноќи
11/12/2023 01:00
Локација: Mellieħa, Malta
од 94€
Paradise Bay⭐️⭐️⭐️⭐️
13
Paradise Bay⭐️⭐️⭐️⭐️
од 117€
Одлична услуга и храна ,
Мелиеха
4 дена / 3 ноќи
17/12/2023 01:00
Локација: Mellieħa, Malta
од 117€
Luna Holiday⭐️⭐️⭐️
26
Luna Holiday⭐️⭐️⭐️
од 99€
Одлична услуга и храна ,
Мелиеха
4 дена / 3 ноќи
Без превоз
08/12/2023 01:00
Локација: Mellieħa, Malta
од 99€

ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

ЕДБ: МК4057023565834

ЕМБС: 7680066

ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

Регистарски број : УП I -13 - 542

Copyright © 2023. All rights reserved.