Филтри

Резултати Избриши се

Држава

Држава

Град / Место

Град / Место
Постави ја мојата моментална локација

Број на ноќевања

Број на ноќевања
Избриши се
Повеќе филтри
Спореди
20 Резултати
Сортирај по:
Објавено: Најново
Elika Cave Suites ⭐⭐⭐⭐
25
Elika Cave Suites ⭐⭐⭐⭐
од 1.089€
Наша препорака , Одлична услуга и храна ,
Кападокија
7
Авион
18/12/2023 09:30
Локација: Ortahisar, 50650 Ortahisar/Ürgüp/Nevşehir, Türkiye
од 1.089€
DoubleTree by Hilton Hotel Avanos - Cappadocia ⭐⭐⭐⭐⭐
21
DoubleTree by Hilton Hotel Avanos - Cappadocia ⭐⭐⭐⭐⭐
од 1.171€
Бесплатно Wi-Fi , Затворен и отворен базен , Лежалки и чадори бесплатно , Наша препорака , Одлична услуга и храна ,
Кападокија
7
Авион
11/12/2023 09:30
Локација: Avanos, Nevşehir, Türkiye
од 1.171€
Hotel Cave Konak ⭐⭐⭐
20
Hotel Cave Konak ⭐⭐⭐
од 1.020€
Наша препорака , Одлична услуга и храна ,
Кападокија
7
Авион
23/11/2023 01:00
Локација: Ürgüp, Nevşehir, Türkiye
од 1.020€
Dilek Kaya Hotel ⭐⭐⭐
24
Dilek Kaya Hotel ⭐⭐⭐
од 1.175€
Бесплатно Wi-Fi , Затворен и отворен базен , Наша препорака , Одлична услуга и храна ,
Кападокија
7
Авион
11/12/2023 09:30
Локација: Ortahisar, 50650 Ortahisar/Ürgüp/Nevşehir, Türkiye
од 1.175€
Cappadocia Estates ⭐⭐⭐⭐
24
Cappadocia Estates ⭐⭐⭐⭐
од 1.236€
Бесплатно Wi-Fi , Затворен и отворен базен , Наша препорака , Одлична услуга и храна ,
Кападокија
7
Авион
11/12/2023 09:30
Локација: Mustafapaşa, Ürgüp/Nevşehir, Türkiye
од 1.236€
Kale Konak Hotel ⭐⭐⭐⭐
13
Kale Konak Hotel ⭐⭐⭐⭐
од 1.236€
Наша препорака , Одлична услуга и храна ,
Кападокија
7
Авион
11/12/2023 09:30
Локација: Uçhisar, Tekelli, 50240 Uçhisar/Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye
од 1.236€
Ramada by Wyndham Cappadocia ⭐⭐⭐⭐⭐
22
Ramada by Wyndham Cappadocia ⭐⭐⭐⭐⭐
од 1.317€
Бесплатно Wi-Fi , Затворен и отворен базен , Лежалки и чадори бесплатно , Наша препорака , Одлична услуга и храна ,
Кападокија
7
Авион
11/12/2023 09:30
Локација: Ortahisar, 50650 Ortahisar/Ürgüp/Nevşehir, Türkiye
од 1.317€
Dere Suites Boutique ⭐⭐⭐⭐
10
Dere Suites Boutique ⭐⭐⭐⭐
од 1.324€
Бесплатно Wi-Fi , Наша препорака , Одлична услуга и храна ,
Кападокија
7
Авион
11/12/2023 09:30
Локација: Ürgüp, Nevşehir, Türkiye
од 1.324€

ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

ЕДБ: МК4057023565834

ЕМБС: 7680066

ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

Регистарски број : УП I -13 - 542

Copyright © 2023. All rights reserved.