Наша понуда

Истанбул - Нова Година 2024
од 439€
Истанбул
4 дена / 3 ноќи
Авион + Трансфер
30/12/2023 09:30
Анталија - Нова Година 2024
од 499€
Анталија
5 дена / 4 ноќи
Авион + Трансфер
30/12/2023 10:00
Париз - Нова Година 2024
од 679€
Париз
5 дена / 4 ноќи
Авион + Трансфер
30/12/2023 04:30

ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

ЕДБ: МК4057023565834

ЕМБС: 7680066

ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

Регистарски број : УП I -13 - 542

Copyright © 2023. All rights reserved.