a&o Wien Stadthalle⭐️⭐️

од 254€
Број на ноќевања:
1-5 ноќи
Број на патници:
2
Број на ноќевања:
1-5 ноќи
Број на ноќевања:
1-5 ноќи
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи

Инфо a&o Wien Stadthalle

Сместен на само 2 км од центарот на еден од најубавите градови во Европа, Виена, овој модерен објект ги доведува своите гости на пешачка оддалеченост од неговите најголеми паматници. Од овој семеен објект, гостите лесно можат да стигнат до готскиот градски хол, каде се одржува познатиот божиќен пазар, величествениот парламент во грчки стил и дворецот Шенбрун, поранешниот имперски рококо-летен резиденциски комплекс со 1,441 соби, кој со своите руменести парковирано оградени градини нуди идеална подлога…

За влез во државата која патувате, потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци
За овој аранжман важат општите услови на патување на Травел Хаб ДОО

Vehicle history

Before you decide to buy a car, read its history for free.
Одлична услуга и храна
Држава:
Австрија
Град / Место:
Виена
Број на ноќевања:
1-5 ноќи
Број на ноќевања:
1-5 ноќи
Број на патници:
2
Број на ноќевања:
1-5 ноќи
Времетраење:
4 дена / 3 ноќи
Offer ID #25513

Send message

  Правно лице
  Скопје

  ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

  ЕДБ: МК4057023565834

  ЕМБС: 7680066

  ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

  Регистарски број : УП I -13 - 542

  Copyright © 2023. All rights reserved.