Пронајди го твоето омилено патување

Држава
Град / Место
Број на ноќевања

ПРОМОВИРАЈ го твоето сместување

Станете дел од КАДЕ НА ОДМОР и зголемете ја посетеноста на вашиот сместувачки објект.
Откријте ги најдобрите хотели на едно место во повеќе од 32 дестинации…
Контактирајте нè и обезбедете ја вашата резервација за незаборавно патување!

Зошто да не одберете нас?

Брза и лесна резервација на патување

Во само неколку чекори…

Безбедно плаќање

Гарантираме за безбедноста на плаќањето и Вашите лични податоци се заштитени

АВИО БИЛЕТИ

ТРАВЕЛ ХАБ ДОО посредува купување на авио билети за повеќе од 50 држави по најниски цени. За повеќе информации јавете се во нашиот контакт центар и резервирајте го вашиот лет до посакуваната дестинација.

Newsletter

Претплати се и добивај ги најновите понуди и промоции.

ТРАВЕЛ ХАБ ДОО Скопје

ЕДБ: МК4057023565834

ЕМБС: 7680066

ЛИЦЕНЦА Б за вршење туристичка дејност

Регистарски број : УП I -13 - 542

Copyright © 2023. All rights reserved.